Elena Dobreva

ЕЛЕНА ДОБРЕВА

Съдружник

„Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема повече време!“ – Дан Браун

Адв. Елена Добрева е съдружник в Адвокатско дружество „Цветкова и партньори” и ръководи следните отдели: Процесуално право и арбитраж, Вещно право и строителство, Семейно и наследствено право и Трудово право.

Завършила е право в ВТУ “Св.Св. Кирил и Методий” през 2004-та г., а от 2005-та година е член на Софийската Адвокатска Колегия. През същата година се присъединява към екипа на адв. Силвия Цветкова и участва в учредяването на адвокатско дружество „Цветкова и партньори” през 2007г.

Адв. Добрева специализира в областта на процесуалното представителство, облигационното, вещното, строителното, търговското, семейното и наследственото право и притежава значителен практически опит в предоставянето на комплексни правни услуги, свързани с инвестициите в недвижими имоти – правни анализи и проверка на правния статус на недвижими имоти, преговори, придобиване, строителство, продажба и отдаване под наем.  Богатият й опит в сферата на процесуалното представителство е със своите доказани успехи във времето.

През 2021г. адв.Елена Добрева получи и професионална квалификация “Медиатор” и се вписа в Единния регистър на сертифицираните медиатори в България, воден към Министерство на правосъдието. В тази сфера, адв.Добрева успешно прилага натрупания в годините опит и умения във воденето на преговори и доброволното уреждане на спорове между страните

  • Вещно право и строителство;
  • Процесуално право и арбитраж;
  • Семейно и наследствено право;
  • Корпоративно и търговско право;
  • Трудово право;

Адв. Елена Добрева е завършила Право във ВТУ “Св.Св. Кирил и Методий” през 2004-та година

Адв.Елена Добрева владее английски език и притежава добри познания по френски език.

SilviaTzvetkova.square
Силвия Цветкова
Управляващ съдружник
StefanTzvetkov.square
Стефан Цветков
Съдружник
ElenaDobreva.square
Елена Добрева
Съдружник
zlatka.ruseva.new.square.2
Златка Русева
Of counsel
ElenaBaleva_square
Елена Балева
Адвокат
BUZ_5572-222_1_square
Атанася Ангелова
Адвокат
SimonaBelcheva.square
Симона Белчева
Адвокат
StefanBelchev2_square
Стефан Белчев
Of counsel
MartinDimitrov.square
Мартин Димитров
Адвокат
NeliPoprelkova.export
Нели Попрелкова
Адвокатски сътрудник
rumiana-dimitrova_500
Румяна Димитрова
Офис мениджър
Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър за конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените предпочитанията си за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.