Neli Poprelkova

Нели Попрелкова

Адвокатски сътрудник

ESSE QUAM VIDERI / TO BE, RATHER THAN TO APPEAR

Адвокатски сътрудник Нели Попрелкова е студент по право в Университета за национално и световно стопанство от 2016г. Преди това е завършила Езикова гимназия „Иван Вазов“ в гр. Пловдив, където изучава испански, руски и английски език. Сред интересите на Нели са облигационно, вещно, търговско и дружествено право, правото на интелектуална собственост и гражданския процес.

От месец юли 2019г. работи като адвокатски сътрудник в Адвокатско дружество „Цветкова и партньори“, като дейността и се изразява предимно в изготвяне на документация за правни сделки, изготвяне на искови молби и предварителни договори, подготовка на документи за регистрация на дружества, регистрация на търговски представителства, прехвърляне на дружествени дялове, заповедни производства, събиране на вземания, изготвяне на документи, свързани със започване и развитие на съдебни производства, проучване на актуални правни въпроси и оформянето им в статии.

  • Корпоративно и търговско право;
  • Трудово право
  • Английски език;
  • Испански език;
  • Руски език.
SilviaTzvetkova.square
Силвия Цветкова
Управляващ съдружник
StefanTzvetkov.square
Стефан Цветков
Съдружник
ElenaDobreva.square
Елена Добрева
Съдружник
zlatka.ruseva.new.square.2
Златка Русева
Of counsel
ElenaBaleva_square
Елена Балева
Адвокат
BUZ_5572-222_1_square
Атанася Ангелова
Адвокат
SimonaBelcheva.square
Симона Белчева
Адвокат
StefanBelchev2_square
Стефан Белчев
Of counsel
MartinDimitrov.square
Мартин Димитров
Адвокат
NeliPoprelkova.export
Нели Попрелкова
Адвокатски сътрудник
rumiana-dimitrova_500
Румяна Димитрова
Офис мениджър
Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър за конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените предпочитанията си за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.