zlatka.ruseva.new.2

златка русева

Of counsel
„Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема повече време!“ – Дан Браун

Златка Русева е юрист, с образователно-квалификационна степен „Магистър по право“ от Софийски университет “Св.Климент Охридски“, София. В продължение на повече от 17 години е адвокат, след което става  част от законодателната, изпълнителна и съдебна власт :

  • като народен представител VII ВНС и 36 Обикновено Народно Събрание,
  • като заместник-министър на Министерство на правосъдието/1997г.-2001г./ ръководи ресорите, отнасящи се до режима на българското гражданство, международните осиновявания и изтърпяване на наказанието „лишаване от свобода“ в местата за лишаване от свобода в Република България.

В последвалите близо осемнадесет години е съдия в Гражданската колегия на Върховния Касационен Съд, решаваща гражданскоправни  спорове, свързани с правото на собственост, възстановяване правото на собственост, както и спорове в областта на семейното и наследственото право.

Към днешна дата, Златка Русева е част от екипа на Адвокатско дружество „Цветкова и партньори“ и със своята натрупана в годините експертиза, подпомага в процеса на консултиране на нашите партньори.

  • Процесуално право и арбитраж;
  • Вещно право и строителство;
  • Семейно и наследствено право
SilviaTzvetkova.square
Силвия Цветкова
Управляващ съдружник
StefanTzvetkov.square
Стефан Цветков
Съдружник
ElenaDobreva.square
Елена Добрева
Съдружник
zlatka.ruseva.new.square.2
Златка Русева
Of counsel
ElenaBaleva_square
Елена Балева
Адвокат
BUZ_5572-222_1_square
Атанася Ангелова
Адвокат
SimonaBelcheva.square
Симона Белчева
Адвокат
StefanBelchev2_square
Стефан Белчев
Of counsel
MartinDimitrov.square
Мартин Димитров
Адвокат
NeliPoprelkova.export
Нели Попрелкова
Адвокатски сътрудник
rumiana-dimitrova_500
Румяна Димитрова
Офис мениджър
Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър за конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените предпочитанията си за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.