• Консултации при избор на подходящ финансов инструмент за Вашия стартиращ или развиващ се бизнес;

ФИНАНСИРАНЕ

Адвокатско дружество „Цветкова и партньори“ има готовност да Ви консултира при избора на варианти за финансиране на Вашият стартиращ или развиващ се бизнес, за набавяне на средства при временно финансово затруднение на дружеството Ви или в случаите, в които желаете да подобрите работната среда в предприятието си. Ето с какво бихме могли да сме полезни за Вас и Вашия бизнес:

  • Консултации при избор на подходящ финансов инструмент – специализирани схеми за финансиране със средства от различни източници;
  • Съдействие при избор на форми на кредитиране и преговори с финансови институции;
  • Консултации във връзка с възможности за набавяне на безвъзмездна финансова помощ по оперативни програми, подготвяне на проектни предложения и необходими документи за кандидатстване и други услуги, съобразно конкретните специфики на Клиента.
Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър за конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените предпочитанията си за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.