отворени позиции

Ние винаги търсим таланта и мотивацията във всеки един от нашите служители, защото зад всеки успешен бизнес стоят успешни хора и професионалисти. Гордеем се с нашата фирмена култура на отворена комуникация, колаборация и насърчаване на професионалното израстване. Винаги сме отделяли голямо внимание на подготовката и развитието на собствени кадри. Работим по собствени програми за непрекъснато повишаване на квалификацията в тясно сътрудничество с преподаватели от Софийския университет „Св. Климент Охридски” и с представители на Софийска адвокатска колегия.  Много от нашите експерти участват в местни и международни обучения и конференции.

Ако обичате да разрешавате проблеми, притежавате добри комуникационни умения, позитивизъм и вярвате в силата на екипната работа, кандидатствайте за работа при нас!

Разгледайте отворените ни позиции

Екипът, е най-важната ценност за нашето дружество. Нашият успех зависи от знанията, уменията и отдадеността към професията на всеки един. Ако искате и Вие да бъдете част от нашия динамичен и бързо развиващ се екип от професионалисти, използвайте формата за контакт и изпратете Вашето представяне. Ние ще се свържем с Вас при наличието на свободна позиция, отговаряща на Вашия профил.

 

Свържете се с нас

    Прикачете CV:
    Настройки за поверителност
    Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър за конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените предпочитанията си за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.